Vezi Experienta

Revanesse®

Prollenium

Prollenium lucrează în tandem cu o rețea mondială de medici esteticieni și asistente medicale pentru a dezvolta și produce fillere premium, produse cosmetice faciale estetice și de îngrijire a pielii, care vizează asigurarea unei experiențe excelente și rezultate optimizate.

 

Angajamentul nostru de a ne asigura că produsele noastre sunt la fel de sigure în măsura în care sunt eficiente, este evidentă în procesul nostru de fabricare și în standardele de înaltă calitate. Suntem condusi de credinta ca pacientii si furnizorii nostrii merita tot ce este mai bun.

 

Revanesse® este un filler aprobat de FDA, bazat pe o formulă testată, cu peste 1 milion de seringi utilizate în întreaga lume începând cu anul 2002. Cu 15 ani de experiență și cunoaștere, suntem siguri că, odată ce pacienții și furnizorii văd performanta Revnesse® va deveni noul standard pentru tratamente dermatologice.

Experienta noastra

2002

 

Prollenium Medical Technologies a început să colaboreze cu o rețea mondială de medici esteticieni și asistenți medicali pentru a dezvolta și produce tratamente dermice menite să ofere o experiență și rezultate excepționale.

 

2008

 

Datorită angajamentului său față de inovație în domeniu, Prollenium a adus cercetare și dezvoltare internă. Acest lucru a adus companiei o dezvoltare rapida și optimizarea produselor pe baza formulei sale unice.

 

2011

 

Prollenium a deschis prima fabrica de fillere din Canada pentru a se asigura că produsele sale au respectat cele mai înalte standarde de calitate. Astăzi, fiecare seringă este încă individual inspectată pentru asigurarea calității înainte de a părăsi fabrica.

 

MAI PRESUS

 

Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor reprezintă o prioritate importanță, deoarece Prollenium își păstrează angajamentul față de convingerea că furnizorii și pacienții săi merită tot ce este mai bun.

valorile noastre

Concentrare

 

Ne concentrăm asupra descoperirii și aplicării progreselor științifice în tratamentele dermice estetice. Acest accent oferă produse concepute cu atenție, care sunt in mod unic aliniate idealurilor furnizorilor nostri și pacienților acestora.

Colaborare

 

Lucrăm cu o rețea de medici și asistenți medicali de încredere, din întreaga lume, pentru a ne îmbunătăți continuu liniile de produse prin anticiparea și răspunsul la nevoile furnizorilor și ale pacienților. Echipa noastra de lucreaza la fiecare aspect al dezvoltarii produsului de la cercetare si dezvoltare pana la productie, controlul calitatii, vanzari si servicii pentru clienti. Punctul nostru de vedere cuprinzător ne permite să oferim produsele superioare și sigure cu care profesioniștii trebuie să obțină rezultate remarcabile.

Curaj

 

Avem curajul să adoptăm o altă abordare. Controlăm dezvoltarea produselor noastre de la început, prin producție, cu o echipă agilă și conectată. Acest lucru asigură că suntem capabili să dezvoltăm și să îmbunătățim produsele cu o viteză excepțională, menținând în același timp supravegherea directă și controalele riguroase ale calității. O parte substanțială a veniturilor noastre este investită în evaluarea, îmbunătățirea și extinderea continuă a ofertelor noastre.

Sinceritate

 

Procesul nostru reflectă angajamentul nostru de a promova încrederea furnizorilor și a pacienților. Produsele noastre sunt fabricate în loturi restranse cu un proces complet integrat, care aliniază dezvoltarea produselor, fabricarea și controlul calității. Rezultatul este o linie de produse, fabricate cu teste riguroase și supravegheate, proiectate și produse pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate.

Informatii importante privind siguranta

Ce este Revanesse®?

Revanesse® este o substanță de umplere pe bază de acid hialuronic. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în organism. Poate fi produsă de bacterii și purificată pentru a fi utilizată ca umplutură pentru țesuturi moi injectabile pentru a corecta aspectul ridurilor și ridurilor faciale. Produsul este aprobat pentru utilizare de către FDA pentru tratamentul cosmetic al ridurilor.

Exista vreo avertizare pe care ar trebui sa o cunosc?

Dacă aveți o reacție inflamatorie adversă, cum ar fi roșeața, durerea și umflarea care persistă timp de o săptămână sau mai mult după tratamentul cu Revanesse, trebuie să raportați imediat acest lucru medicului dumneavoastră. Dacă sunteți sub vârsta de 22 de ani nu trebuie să fiți tratat cu Revanesse®.

 

Atenție: Unul dintre riscurile asociate utilizării acestui produs este injectarea neintenționată într-un vas de sânge. Șansele acestui eveniment sunt foarte mici, dar dacă se întâmplă, complicațiile pot fi grave și pot fi permanente. Aceste complicații, care au fost raportate pentru injecțiile faciale, pot include anomalii ale vederii, orbire, accident vascular cerebral, scabie temporară sau cicatrizare permanentă a pielii. Dacă aveți modificări ale vederii, semnele de accident vascular cerebral (inclusiv dificultăți bruște de vorbire, amorțeală sau slăbiciune la nivelul feței, brațelor sau picioarelor, dificultăți la mers, aplatizarea feței, dureri de cap severe, amețeală sau confuzie), aspectul alb al pielii sau durere neobișnuită în timpul sau imediat după tratament, trebuie să vă informați imediat medicul dumneavoastră.

Există motive pentru care nu ar trebui (contraindicații) să ma injectez cu Revanesse®?

Nu trebuie să fii tratat cu Revanesse® dacă:

 

sunteti gravidă sau alăptați, deoarece siguranța acestor produse pentru utilizare în timpul sarcinii sau la femeile care alăptează nu a fost studiate

 

aveti antecedente de cicatrizare hipertrofică sau de formare de cheloide

 

aveti dovezi de cicatrici la locurile de tratament intenționate

 

aveti acnee și / sau alte boli inflamatorii ale pielii, cum ar fi rozacee, dermatită seboreică și psoriazis,

 

aveti istoric alergic incluzând:        reacții alergice severe (anafilaxie), răspunsuri imune sporite la alergeni obișnuiți, în special alergeni inhalatori și alergeni alimentari (atopie), alergie la latex din cauciuc natural, alergie la produsele cu acid hialuronic,  Proteinele streptococice sau au intenția de a fi supuse administrării de doze gradate de alergeni (terapie de desensibilizare) în timpul tratamentului cu Revanesse.

 

aveti boală cutanată acută sau cronică, cum ar fi dermatită seboreică sau rozacee, în sau în apropierea locurilor de injectare sau orice infecție sau rană neimpusă a feței

 

sunteti supuși unei terapii cu anticoagulante concomitente, terapie antiplachetară sau aveti antecedente de tulburări de sângerare, tulburări de coagulare cum ar fi hemofilie sau tulburări de țesut conjunctiv cum ar fi lupus eritematos sistemic

 

Nu trebuie să utilizați niciodată Revanesse® în combinație cu un laser, o lumină pulsată intensă, tratamente pe bază de peeling chimic sau dermabraziune sau cu Over-the-counter (OTC) produse pentru riduri sau tratamente pentru riduri pe bază de prescripție medicală cu 4 săptămâni (28 de zile) înaintea tratamentului deoarece există un posibil risc de inflamație la locul tratamentului, dacă aceste proceduri sunt efectuate înainte de tratament.

Care sunt riscurile?

Sângerarea și înmuierea: Sângerarea este de obicei minimă și se rezolvă în câteva minute. Este posibil să aveți un episod de sângerare prin injectarea anesteziei locale sau a umpluturii care necesită tratament, dar este neobișnuit. Umflarea în zonă este, de asemenea, o reacție preconizată și poate dura până la o săptămână pentru rezolvare.

Umflare: este de așteptat și umflarea și poate dura câteva zile până la o săptămână pentru a rezolva problema. Este neobișnuit, dar tratamentul medical poate fi necesar în cazul în care umflarea este lentă pentru rezolvare.

Durere: Este de așteptat un anumit disconfort la injecții, dar de obicei durează mai puțin de o zi.

Alte riscuri mai puțin probabile, dar care pot să apară, includ următoarele: erupții cutanate asemănătoare acneei, sensibilitate cutanată (erupție trecătoare pe piele, mâncărime, sensibilitate), infecție cutanată, deteriorarea nervilor sau a vaselor de sânge, dermatita cutanată, cicatrizare, a pielii), hiperpigmentarea (întunecarea pielii), reactivarea infecției cu herpes (blistere sau răni ale pielii).

Ca și în cazul utilizării oricărui agent de umplere dermic, există riscul reacțiilor alergice. Dacă aveți o reacție alergică foarte gravă (șoc anafilactic), puteți avea nevoie de asistență medicală de urgență și de risc de deces. Unele simptome ale reacțiilor alergice sunt: ​​o erupție cutanată tranzitorie, respirație dificilă, wheezing când respirați, scădere bruscă a tensiunii arteriale, umflarea feței, puls rapid, transpirație, amețeală sau leșin, incapacitatea de a respira fără asistență, temut.

Unul dintre riscurile asociate utilizării acestui produs este injectarea neintenționată într-un vas de sânge. Șansele acestui eveniment sunt foarte mici, dar dacă se întâmplă, complicațiile pot fi grave și pot fi permanente. Aceste complicații, care au fost raportate pentru injecțiile faciale, pot include anomalii ale vederii sau orbire.

Reactii adverse

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți întrebări despre oricare dintre reacțiile adverse și vă rugăm să-i spuneți imediat medicului dumneavoastră sau personalului medical dacă aveți reacții adverse. Spuneți-le dacă aveți alte probleme cu privire la sănătatea dumneavoastră sau la modul în care vă simțiți, indiferent dacă credeți că aceste probleme sunt legate de produse.

Cele mai frecvente efecte secundare includ: vânătăi, roșeață, umflături, durere și mâncărime.

Trebuie să căutați imediat asistență medicală dacă dezvoltați simptome precum durere neobișnuită, modificări ale vederii, aspect albe al pielii în apropierea locului de injectare (blanching) sau orice alte simptome neașteptate. În timp ce simptomele neobișnuite includ durere neobișnuită, modificări ale vederii sau orice semne de accident vascular cerebral (inclusiv dificultăți bruște de vorbire, amorțeală sau slăbiciune la nivelul feței, brațelor sau picioarelor, dificultăți la mers, modificări vizuale sau confuzie) în timpul sau imediat după procedură.

Riscurile rare, dar grave, ale umpluturilor dermice includ: cicatrizare, vedere încețoșată, pierderea parțială a vederii și orbire dacă umplutura dermică este injectată din greșeală într-un vas de sânge. În cazuri ocazionale rare, s-au raportat cazuri de injectare neintenționată a produsului într-un vas de sânge cu produse de umplere dermică. Se recomandă ca medicii să aibă grijă să evite injectarea în vasele sanguine (în special în jurul frunții, nasului și a zonei oculare) din aceste motive, reacție alergică poate duce la o reacție severă (șoc anafilactic) care necesită ajutor medical de urgență.